hoe ziet jouw 2018 eruit ?

Wanderwood - coaching - new beginning.jpg

Happy 2018 to you !

Oh, wat hou ik van een nieuw begin. Het is alsof je een leeg wit blad krijgt waarop je kan creëren wat je wil. Oneindig, alles is mogelijk, niets houdt je tegen. De wereld is van jou. Het geeft je kracht en geloof in verandering, in vernieuwing.

The power of new beginnings. Zet jezelf in die kracht en schrijf jouw verhaal voor 2018. Jij creëert jouw leven, niemand anders.

So take time to make the magic happen !


HOE ZIET JOUW 2018 ERUIT ?
 

 • Zoek een plek waar je rustig kan zitten
   
 • Neem een groot wit blad en kleurstiften
   
 • "In 2018 heb ik genoeg : geld, liefde, tijd, energie, ..... "
  Kies 1 van de bovenste thema's die je graag in overvloed wil hebben dit jaar.
  Jouw thema wordt verder aangeduid met [...]
   
 • Neem even de tijd en beeld je in dat er genoeg [...] is
  Beeld je in dat er genoeg [...] is in 2018. Je loopt over van [...] Er is niets tekort, alleen maar overvloed op dit vlak. Visualiseer het in jezelf en laat beelden opkomen. Je kan de ondersteunende zin " In 2018 heb ik genoeg [...] " gebruiken.
   
 • Teken nu jouw 2018
  Je hebt een overvloed aan [...] Teken nu hoe jouw 2018 eruit ziet met deze overvloed. Wie ben je ? Waar ben je ? Wat ben je aan het doen ? Met wie of wat ? ... ? Neem de tijd om van je leeg wit blad een mooi nieuw begin te maken waarin alles mogelijk is.
   
 • Bekijk je tekening en formuleer je intentie
  Wat valt er op in de tekening ? Wat is het belangrijkste element ? Formuleer in 1 zin wat jouw belangrijkste intentie is voor 2018. Maak het concreet en ga in detail. Wat wil je specifiek voor jezelf ? Wie wil je zijn ?
   
 • Plak er een datum op
  Tegen wanneer maak je deze intentie waar ? Laat een datum opkomen en schrijf deze in je agenda neer.

  EXTRA Wil jij deze intentie waarmaken dit jaar ? 
  Kom samen met Wanderwood jouw intenties zetten en waarmaken >>>

WIL JIJ SAMEN INTENTIES ZETTEN ?

Mijn intentie voor 2018 is om meer SAMEN te doen, zowel privé als professioneel. Dus om het jaar goed te starten, organiseer ik met Wanderwood een unieke Wandercoaching in groep. We trekken samen de natuur in om onze intenties te zetten en waar te maken. Intenties voor jezelf en je zaak, zodat je het leven kan creëren dat je wil.