Kan jij het laten zijn ?

Wanderwood - coaching - laten zijn dankbaar.jpg

Als ondernemer ben je vaak in de weer om de ene na de andere actie te doen, om te kijken wat er nu nodig is, wat je weer kan uitvinden, welke bijsturing je kan doen, . . . Als je wil, houdt het nooit op. Je kan zoveel dingen doen en hebt het gevoel dat het nog niet genoeg is. Dat is het moment dat je mag loslaten, . . . layback zijn, afstand nemen en laten zijn wat er is. 

Kan jij laten zijn wat er vandaag is ? Zonder schuldgevoel, zonder toch iets te willen doen of vastgrijpen. Deze week keek ik naar de zonsondergang in het mooie Limburg en overviel me het idee dat alles er al is . Of we nu veel moeite doen of niet, alles is er en groeit organisch, op zijn tijd. Dit was voor mij een heel bevrijdend idee. 


ZIJN-OEFENING

Neem op jouw manier tijd om dankbaar te zijn voor wat er vandaag in je leven en zaak is. Om achteruit te hangen, te ontspannen en te genieten van alles wat er al is. Doe dit bewust, met een ontspannen geest en open hart.

  • Neem een lekkere koffie of theetje (en chocola ;) en overloop rustig wat je vandaag allemaal op poten gezet hebt, spreek je dankbaarheid naar jezelf uit en geniet van het moment !
  • Laat je werk liggen en ga iets doen waar je gewoon kan 'zijn'. Een wandeling, kijken naar water / lucht, zonsondergang, regen . . . en spreek uit aan jezelf dat alles er al is.
  • Doe een meditatie en visualiseer alles wat er al is en spreek dankbaarheid uit.
  • Neem een toffe jar en vul deze met alles waar je dankbaar voor bent in je leven en zaak. Je kan hier een gewoonte van maken en deze blijven aanvullen.
  • Neem tijd voor je gaat slapen, kies een rustig plekje en overloop je dag. Blijf stilstaan bij de momenten en voel je dankbaar voor wat er was die dag. (deze doe ik zelf elke dag !)
  • . . . 

Geniet ervan !

Shana


 

WANDERWEEKEND >>

21 + 22 OKTOBER 2017
 

WAT WIL JIJ LOSLATEN ?

In deze herfsteditie gaan we net zoals het seizoen loslaten wat we niet meer nodig hebben of willen dragen zodat we ons lichter en vrijer voelen in ons leven en onze zaak.

Wanderwood - coaching - wanderweekend let go.jpg