waar ben jij dankbaar voor ?

Wanderwood - coaching - thankyou.jpg

Er is veel warmte en liefde in december. Het is de tijd van geven en ontvangen. Het jezelf gunnen om te vertragen en in gezelligheid te vertoeven met jezelf en anderen. 

Het is ook de tijd om veel liefde en warmte naar jezelf en je zaak te sturen. Je hebt meer gedaan dan nodig was. Je bent weer gegroeid, een stapje verder op jouw pad. 

  • Waar ben jij dankbaar voor ?
  • Wat heeft 2017 jou en je zaak gebracht ?

Ik geef jou graag een vervroegd kerstkado, waar het nu de ideale tijd voor is. Het laat je toe tijd te nemen om je jaar bewust af te sluiten en 2018 te starten in vrijheid en lichtheid. Ik ben dankbaar voor jou, dat ik deel mag uitmaken van jouw pad en groei.
Liefs, Shana


SLUIT JOUW groeiJAAR AF IN DANKBAARHEID
 

1. Maak tijd vrij in je agenda
Neem 1.5u de tijd. Kies een plek die voor jou goed voelt om je jaar af te sluiten en neem er 5 papieren en stiften bij.
 

2. Schrijf je 5 belangrijkste momenten van 2017 op
Per papier schrijf je bovenaan in titelvorm een moment dat voor jou of je zaak veel betekend heeft dit jaar. Je mag zowel persoonlijke dingen als momenten in je zaak noteren. Neem de momenten die dadelijk opkomen, zowel de fijne als moeilijke.
 

3. Neem papier per papier vast en volg telkens de stappen 4-7
 

4. Associeer vrij rond het moment
Wanneer je een papier voor je hebt, laat je even komen wat er wil komen rond dit moment.
Wat is je gevoel hierbij ? Wat zijn kernwoorden ? Waar ging dit voor jou over ? . . . ?
Associeer vrij en schrijf het op. 

5. Waar ben je dankbaar voor ? 
Noteer nu waar je specifiek dankbaar voor bent. Wat heb je geleerd ? Wat heeft het jou gebracht ? Hoe heeft het jou veranderd ? Welke groei heb je gemaakt ? Wie heeft het mede mogelijk gemaakt ? 

6. Uit je dankbaarheid naar jezelf
Uit nu je dankbaarheid eerst naar jezelf. Waarvoor ben je jezelf dankbaar ? Waar ben je fier op ? Wat heb je aan jezelf te danken ? Bedenk iets om jezelf te bedanken voor je groei dit jaar : kado, ervaring, kaartje,...

7. Uit je dankbaarheid naar de ander
Deel nu je dankbaarheid met de personen die een rol speelden in je groei. Stuur hen een kaartje, mailtje, sms, . . . De liefde die je deelt, vindt zijn weg terug naar jou.
 

8. Bekijk nog even de momenten en sluit ze af
Je kan verbranden, versnipperen, weggooien (graag in vuilbak ;), . . . Kies het ritueel dat het best bij jou past en voer het uit. Zo kan je het fysiek afsluiten en achterlaten in 2017.


9. Geniet van je vrijheid & lichtheid en laat alles nu maar even los ;)


Ik wens je prachtige feestdagen met veel liefde voor jezelf en anderen. Mag je wegduffelen in gezelligheid tussen flikkerende lichtjes en groene dennentakjes. Alles wat het jaar 2017 gegeven heeft, in dankbaarheid afsluiten.

En dan zie ik je graag weer in 2018 !
Met veel groei en wandergeluk voor jezelf en je zaak.

Warme groeten,
Shana