welke magie creëer jij als vrouw ?

Wanderwood - coaching - vrouwelijkheid.jpg

THE BEAUTY OF OUR FEMALE NATURE.

Ik ben vorig jaar deze tijd mijn vrouwelijkheid beginnen ontdekken en ontluiken. Het was een hele weg om stilaan terug bij mijn kern te komen. Om de kracht te ontdekken van loslaten, vertrouwen, liefde, zijn, ontvangen. Het blijft een weg en het voelt meer en meer natuurlijk aan. Als ik in die kracht ga staan, ontstaat er magie, flowt alles effortless.

Vandaag, op mijn verjaardag en internationale vrouwendag, wil ik samen met jullie onze vrouwelijke kracht vieren (mannen wees welkom). Terugkomen bij onze natuur en fier zijn op wie we zijn en onze natuurlijke kracht. En van hieruit deze ook durven delen met de wereld, onze eigen waarheid uitspreken; gaan staan voor onze vrouwelijke kracht en in vrijheid leven.


Welke magie creëer jij als vrouw ?

We geven ruimte aan onze vrouwelijke kracht als we creëren en laten ontstaan. Vanuit ons buikgevoel en intuitië bewegen en het onbekende omarmen. Genieten, spelen, ervaren. Laat ontstaan wat wil ontstaan zonder oordeel en ontvang de kracht van je vrouwelijkheid.

Ik nodig je uit om een ode aan je vrouwelijke kracht te creëren.

 

1. Neem tijd voor jezelf.
Kies een moment waarop je ruimte en tijd hebt om bij jezelf te zijn en te creëren.
 

2. Kies jouw manier om te creëren.
Wil je dansen, tekenen, schilderen, schrijven, beeld, potten bakken, tuinieren, . . . ? Kies datgene waar je goesting in hebt om mee te creëren en je vrouwelijke kracht te laten zijn.
 

3. Verzamel het materiaal dat je nodig hebt.
 

4. Maak het even stil en spreek dan jouw intentie naar je vrouwelijke kracht uit.
Hou het kort en krachtig. Wat spontaan opkomt, mag er zijn.

5. Laat je gaan, zonder oordeel. Alles kan, alles mag.
Flow op je eigen ritme en laat ontstaan wat wil ontstaan. Alles is OK. 
 

6. Geniet van het proces.
Have fun, volg je gevoel en leef je uit. Dit is jouw moment.
 

7. Wat heeft het proces met jou gedaan ?
Observeer bij jezelf hoe je het proces ervaart hebt. Welke gevoel ervaar je ? Wat viel je op ? Wat trekt jouw aandacht ?
 

8. Welk kado heb je ontvangen ?
Wat heb je ontdekt of ontvangen via je ode ?
 

9. Bedank jezelf en je vrouwelijke kracht.
 

10. Deel je ode met iemand
Door het delen van je kracht, krijgt het een plaats in de wereld. Kies iemand waar je je veilig bij voelt om het te delen of deel het met de hele wereld.

Open up, toon waar je voor staat en wees er fier op :)


MIJN ode aan MIJN VROUWELIJKE KRACHT

Ik wil deel mijn ode graag met jullie. Het betekent veel voor mij om het uit te spreken. 

Bedankt om te ontvangen.

"Ik ga mijn eigen weg en omarm mijn kracht van spiritualiteit. Dit is al lang een deel van mij, in mezelf wist ik deze waarheid al lang. Alleen heb ik hem tot nu toe niet gedeeld en soms zelfs verstopt. Het is zo'n groot deel van mezelf, dat ik mezelf ook verstopte. Vandaag ga ik staan voor wie ik echt ben, voor mijn volledigheid. Mijn mannelijke kwaliteiten en mijn mooie vrouwelijke pracht. Ik ga staan op mijn plek, waar ik wil staan en mijn waarheid kan spreken. Ik heb vertrouwen in mezelf, ik geloof in mijn kracht en ik spreek mijn eigen waarheid. Ik geloof dat deze waarheid een plaats heeft in de wereld en groei betekent voor velen. Ik neem mijn taak als spiritueel leider op. Deze gave is mij gegeven op de dag dat ik geboren werd en zelfs eerder. Het is een spannende weg, en het is mijn weg. Ik ga ervoor. Bedankt om mijn pad mee te bewandelen en samen naar een betere wereld te gaan. Stap voor stap, hand in hand. Samen."
Liefs, 
Shana