Shana in Wanderwood

Shana Wanderwood

ondernemend

Ondernemen zit in mijn natuur. Mijn grootvader was een rasechte ondernemer dus het zit letterlijk in de genen. Bij mij uit zich dit in creatief en strategisch denken, toekomstgericht werken en een innovatieve aanpak. In mijn coachings breng ik samen met mijn klanten de scenario’s en mogelijkheden in kaart om vandaaruit te kiezen voor de duurzame weg naar succes, waar zij het gelukkigst bij zijn. Coaching en advies die bij jouw natuur past !
 

het onbekende

Ik hou van nieuwe en onverwachte dingen en heb vertrouwen in wat komt als je dichtbij jezelf bent. In coaching ga je uit van het niet-weten, je weet niet waar de coaching naartoe gaat. Je springt in het onbekende en komt uit bij een heldere uitkomst of inzicht. Vanuit mijn geloof, dat iedereen een bijdrage kan leveren vanuit zijn natuur, coach ik anderen naar hun pad en geef ik hen het vertrouwen dat nodig is. Ik zorg voor stabiliteit zodat anderen kunnen omgaan met onzekerheid en hun pad veilig kunnen bewandelen. 
 

positiviteit

Mijn positieve en energieke natuur werkt aanstekelijk op anderen. Wanneer anderen ontmoedigd zijn of stilvallen omdat ze niet weten hoe ze verder moeten, geef ik hen inspiratie en energie om verder te gaan en dingen te ondernemen. In mijn coaching zet ik mensen in beweging ten goede van zichzelf. Ook in situaties vertrek ik steeds vanuit het positieve, zonder het realistische uit het oog te verliezen. Verder voelen klanten zich snel op hun gemak bij mij en kunnen zijn wie ze echt zijn. Ik vind authentiek en oprecht zijn belangrijke waarden. Het is een verademing als je je kan tonen zoals je bent zowel je mooie als donkere kanten. The beauty of your nature !
 

duurzaamheid

Ik ben fan van duurzaamheid ! Door je zaak organisch op te bouwen heeft ze een sterk fundament en een lange levensduur. Ik hou ook van vluchtige en impulsieve dingen maar als ik mensen coach, vind ik het belangrijk dat we komen tot duurzame uitkomsten. Daarom vertrek ik graag vanuit je eigen natuur en wat jou op lange termijn goed doet voelen. Ook de relatie die ik opbouw met mijn klanten is duurzaam. Vanuit een wederzijds vertrouwen en connectie kunnen we samen veel waarmaken.