Shana in Wanderwood

Wanderwood-122_websize (1).jpg

mijn pad

Het pad richting mezelf is altijd de rode draad geweest doorheen mijn werk en leven. Op mijn 22ste woonde ik in Barcelona, nadien startte ik als freelance taaltrainer om daarna te werken als communicatiespecialist en eventorganisator. Hier gaf ik na 6 jaar mijn ontslag omdat ik voelde dat ik meer wilde halen uit mijn werk en leven. Ik ging reizen en had weer ruimte om te zoeken, voelen en testen. Een beetje 'wanderen', niet wetend waar naartoe . . .  Tot ik binnenstapte in een coaching opleiding en meteen voelde dat ik er thuishoorde.

Na een hobbelig ondernemersparcours van ideeën die niet helemaal pasten tot een gestrande samenwerking, ontpopte er zich een zaakje dichtbij mijn natuur : Wanderwood. Ik kan er mijn ding kwijt (coaching, communicatie, eventorganisatie, natuur,...) en bijdragen vanuit mijn kracht. En dit zoals ik het wil en aanvoel. Ik werk max 6 uur per dag en ben vrij om mijn agenda in te vullen. Balans is voor mij super belangrijk. Graag wil ik mijn bijdrage leveren maar nooit ten koste van mezelf.

ik als coach

Ik ben een ondernemende vrouw die steeds zoekt naar een weg om dichtbij jezelf te komen en waar te maken wat je wil. Niets is onmogelijk als je jezelf ervoor inzet. Ik sta met mijn voeten op de grond en ga graag mee in het onbekende om dingen concreet en helder te krijgen. Met kracht en vertrouwen inspireer ik anderen om in actie te komen en dingen te veranderen ten goede van zichzelf. Mijn coachings zijn creatief, diepgaand en speels. Ik werk met de natuur als materiaal of locatie.


Mijn natuur

Ik hou van een frisse kijk op de dingen en van een creatieve aanpak. Alles wat met natuur te maken heeft, maakt me gelukkig. Hoe puurder en natuurlijker, hoe beter. De Wanderwood symbolen heb ik zelf getekend. Ze zijn geïnspireerd op de communicatiewijze van Native Americans. Ik bewonder deze Indianenstammen om hun puurheid, vrijheid, moed en connectie met de natuur. Wanderwood is voor mij een plek waar je kan 'wanderen' zoals je op reis doet. Je ontdekt de mooiste dingen als je de niet-bewandelde paden neemt. Ook al weet je nog niet dadelijk naar waar je gaat, je blijft in beweging tot je uitkomt waar je wil zijn.

Zin om het avontuur terug te brengen ? 

Let's Wander,
Shana


WIL JE EENS EEN KIJKJE NEMEN IN WANDERWOOD ?