wandervideo >< zet jouw stap

Via deze Wandervideo kan je jouw eerste of volgende stap zetten naar het werk en leven dat jij wil ! Het is een coachoefening die je zelf thuis kan meedoen. Je kan de video op stop zetten per stap die je hoort, of de video eerst bekijken en nadien de oefening doen via de stappen onderaan. Find your way.

Ik doe de coachoefening in de video met de energieke Daphne Wens van Flow of Joy. Ze zet haar volgende stap naar het leven dat ze wil. Jouw beweging zal anders zijn, maar dankzij de video krijg je extra begeleiding bij de oefening en heb je een beeld van hoe de coaching verloopt.

Happy Wandering !
Shana


stappen van de coaching

 

START

1. Omschrijf kort wat het werk en leven is dat je voor jezelf wil.

2. Kies 2 elementen of plekken in je omgeving : 1 voor je werk en leven VANDAAG en 1 voor je werk en leven in de TOEKOMST.

3. Geef de twee elementen een plaats tov van elkaar in je omgeving.

4. Observeer de elementen of plekken en de afstand tussen hen. Welk gevoel komt er bij je op ?
 

VANDAAG

5. Ga nu bij het element of de plek van VANDAAG staan.

6. Stel jezelf de volgende coachvragen : Hoe voelt het op deze plek ? Waar in je lichaam voel je dit ? Welke woorden komen er op ? Welk beeld komt er op ? 

7. Vat het samen in 1 woord of beeld. Als het jou kan helpen, mag je het op een blad noteren.
 

TOEKOMST

8. Ga op de plek van je TOEKOMST staan.

9. Stel jezelf de volgende coachvragen : Hoe voelt het op deze plek ? Waar in je lichaam voel je dit ? Welke woorden komen er op ? Welk beeld komt er op ?  

10. Wat is het grootste verschil tussen VANDAAG en TOEKOMST ? Schrijf dit op je blad.

11. Vat het samen in 1 woord of beeld. Als het jou kan helpen, mag je het op een blad noteren.
 

VANDAAG    

12. Ga terug naar de plek van VANDAAG. Is er iets veranderd voor jou ? Zo ja, wat ? Is dit voor jou al een stap naar het werk en leven dat je wil ?

13. Welke stap kan je nu zetten ? Maak met je lichaam een beweging die goed voelt en haalbaar is. Let op dat je geen te grote stap zet, wees eerlijk tov jezelf :) - we hebben vaak de neiging om teveel te doen waardoor we later afhaken.

14. Wat betekent deze stap concreet voor jou ? Welke actie kan je vandaag ondernemen om een stap dichterbij het werk en leven te komen dat jij wil ?

15. Plan in wanneer je deze stap gaat doen en verwen jezelf als je de stap gedaan hebt :D !


WIL JE MEER Wanderwood Coachoefeningen ONTVANGEN ?